Takmičenje za najbolju studentsku ideju

Takmičenje za najbolju studentsku ideju je pokrenuto u okviru WBCInno TEMPUS projekta www.wbc-inno.kg.ac.rs (Modernization of WBC universities through strengthening of structures and services for knowledge transfer, research and innovation, 530213-TEMPUS-1-2012-RS-JPHES) kojim koordinira Univerzitet u Kragujevcu. Projekat se realizuje u Konzorcijumu od 16 partnera iz 7 zemalja.

Takmičenje je pokrenuto kao regionalna inicijativa (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora) i sprovešće se kroz pet lokalnih takmičenja u Kragujevcu, Novom Sadu, Banjoj Luci, Zenici i Podgorici. Regionalno finale će biti održano u Beogradu u septembru 2015. Organizatori takmičenja su Kancelarije za poslovnu podršku univerziteta u ovih pet gradova, uz podršku pet poslovnih inkubatora.


Pravo učešća na Takmičenju imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija na univerzitetima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Pozivamo sve zainteresovane studente iz Srbije da do 1. aprila 2015. prijave svoje ideje i timove, najbližoj Kancelariji za poslovnu podršku, prateći uputstva na njihovim web-stranicama.

Za učesnike iz Srbije, prijava ideja, njihova razrada i ocenjivanje se realizuje preko online platformi, i to na: