PROGRAM ZA „LIDERE BUDUĆNOSTI“ U KOMPANIJI CARLSBERG SRBIJA!

Ambiciozan si i uspešan student? Tražiš priliku da pokažeš šta znaš i možeš? Kompanija Carlsberg Srbija raspisala je konkurs za jednogodišnji plaćeni program za ambiciozne i uspešne studente - „Program za lidere budućnosti“. Cilj programa je da ti omogući da razviješ svoje potencijale i postaneš lider, da naučiš i pokažeš najbolje - ne propusti priliku!

 

Koga tražimo?

Tražimo kreativne i vredne studente, žedne uspeha, koji žele da se okušaju u realnom poslovnom okruženju. Ukoliko si apsolvent osnovnih studija ili student master studija iz oblasti ekonomije, informatike, finansijske matematike, programiranja i menadžementa informacionim sistemima, a sa prosečnom ocenom iznad 8,5 i dobrim poznavanjem engleskog jezika, ti si onaj koga tražimo!

 

Kako da se prijaviš?

Brzo i lako - na sajtu kompanije rchr.carlsberg.rs, kao i na Carlsberg Srbija Facebook stranici facebook.com/Carlsberg.Srbija.

 

Koji je rok za prijavu?

2. jun 2013. godine

 

Kako ćemo izabrati najbolje?

U nekoliko u faza, od juna do septembra. Ukoliko uđeš u uži izbor, bićeš odmah obavešten!

 

Kada počinje program?

1. oktobra 2013. godine

 

Kako izgleda „Program za lidere budućnosti“ u kompaniji Carlsberg Srbija?

Kroz jednogodišnje angažovanje u našoj kompaniji, imaćeš priliku da upotpuniš svoje dosadašnje znanje dragocenim praktičnim iskustvom. Upoznaćeš se sa radom u sektorima prodaje, marketinga, administracije i proizvodnje, kao i sa kompletnim poslovanjem kompanije. Osim učešća u lokalnim i međunarodnim projektima Carlsberg Grupe, dobićeš šansu i da se oprobaš kao menadžer projekata na kojima sarađuju različiti sektori kompanije.

 

Proširi vidike i upoznaj se sa dobrom praksom koju su razvili naši stručnjaci. Ukoliko si kroz godine studiranja vredno gradio osnovu za svoju karijeru, a žedan si znanja i uspeha, ovim programom želimo da ti otvorimo vrata uspešne karijere. Ukoliko budeš među najboljima, dobićeš priliku da se pridružiš našem timu i da karijeru nastaviš kao zaposleni kompanije Carlsberg Srbija.