DRUGI MEMORIJALNI TURNIR "RENATO VUKOVIĆ"

Memorijalni turnir "Renato Vuković" u malom fudbalu se ove godine- 2014. orrganizuje po drugi put za studente PMF-a.

 

Turnir se organizuje u čast tragično nastradalog studenta Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Renata Vukovića.

 

Renato Vuković rodjen je 17.02.1991. godine u Kikindi. Osnovnu školu, a potom gimnaziju „Dušan Vasiljev“ pohađao je u Kikindi. Još u tom periodu pokazivao veliku sklonost ka prirodnim naukama, a nakon završetka gimnazije 2009. godine upisao je Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu na odseku hemija. Voleo je nauku i bio izuzetan student, uvek spreman da se dodatno angažuje u vannastavnim aktivnostima i da pomogne svojim kolegama.

Kao aktivan sportista u klubu američkog fudbala „Mamuti“ iz Kikinde, bio je cenjen i poznat kao požrtvovan i veliki borac. Voleo je muziku i svirao je nekoliko instrumenata. Savršen je bio u radu na računaru i odlično govorio strane jezike.

 

Prijave za turnir su počele  5. i traju do 26.marta, 2014. godine. Ekipe se mogu prijaviti u prostorijama Saveza studenata, svakog radnog dana  od 11h do 13h. Kotizacija po ekipi je 1000 dinara - novac pokriva troškove organizacije turnira.

Žreb će biti održan 28.marta 2014.godine (vreme i mesto će biti naknadno objavljeno).

Početak turnira planiran je za 2. april 2014. godine, na otvorenim terenima "Đačkog igrališta", svakog radnog dana u zavisnosti od vremenskih uslova i broja prijavljenih ekipa!

Turnir će suditi republičke sudije, za najbolje učesnike turnira, obezbeđene su prikladne nagrade!

Pravo učešća imaju samo studenti i zaposleni sa PMF-a!

 Kontakt telefon: 062 81 90 029.