IV MEMORIJALNI TURNIR "RENATO VUKOVIĆ"

Memorijalni turnir "Renato Vuković" u malom fudbalu se ove godine organizuje po četvrti put, u čast tragično nastradalog studenta Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, Renata Vukovića.

 

Renato Vuković rođen je 17.02.1991. godine u Kikindi, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Još u tom periodu pokazivao veliku sklonost ka prirodnim naukama, a nakon završetka gimnazije 2009. godine upisao je Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu na Departmanu za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine. Voleo je nauku i bio izuzetan student, uvek spreman da se dodatno angažuje u vannastavnim aktivnostima i da pomogne svojim kolegama. Svoje stečeno znanje je ubrzo primenio u proizvodnji domaćih sapuna sa kozijim mlekom i kozmetičkih preparata, koristeći svoje recepture a zatim je i registrovao firmu "R-Lab pharm doo".

 

Kao aktivan sportista u klubu američkog fudbala „Mamuti“ iz Kikinde, bio je cenjen i poznat kao požrtvovan i veliki borac. Voleo je muziku i svirao je nekoliko instrumenata. Savršen je bio u radu na računaru i odlično govorio strane jezike.

 

Prijave za turnir počinju 4. i traju do 25.marta, 2016. godine.

 

Ekipe se mogu prijaviti u prostorijama Saveza studenata, svakog radnog dana od 11h do 15h.

 

Kotizacija je 200 dinara po igraču – novac pokriva troškove organizacije turnira.

 

Žreb će biti održan 25.marta 2016. godine. (vreme i mesto će biti naknadno objavljeno).

 

Turnir počinje 28.marta 2016. godine, na otvorenim terenima “Đačkog igrališta”.

 

Turnir će suditi republičke sudije, za najbolje učesnike turnira, obezbeđene su prikladne nagrade!

 

Pravo učešća imaju samo student i zaposleni sa PMF-a.

 

Kontakt telefon za više informacija: 069 2438852

 

Facebook stranica: www.facebook.com/memorijal.renatovukovic

Zvanično otvaranje turnira je planirano za 28.03.2016. godine sa početkom u 11:30h, revijalnom utakmicom između profesora PMF-a i Renatovih prijatelja.

 

Turnir se završava 1. aprila.