PMF I OVE GODINE NA YOUTH FAIR-u

Youth Fair 2015. - 4. Regionalni sajam omladinskog turizma biće održan neposredno pred festival Exit, 7. i 8. jula. Youth Fair će i ove godine na Trgu slobode i u Katoličkoj porti dočekati veliki broj mladih iz celog sveta.


Regionalni sajam omladinskog turizma YOUTH FAIR 2015. svake godine okuplja turističke organizacije i agencije koje se bave promocijom omladinskog turizma i nevladine organizacije koje povezuju mlade iz Zapadnog Balkana, a sve to sa ciljem da se afirmišu najatraktivnije omladinske destinacije Balkana.


Inspirisani velikom energijom mladih ljudi, koje Novi Sad zahvaljujući ovakvim manifestacijama uspešno okuplja, na prošlom YOUTH FAIRU-u rodila se ideja da Novi Sad bude grad gde će svaki dan biti posvećen mladima! Zato je Exit Fondacija u saradnji sa Gradom Novim Sadom, odlučila da aplicira za Omladinsku prestonicu Evrope za 2018. godinu (OPENS2018) i velikim trudomi predstavljanjem naših mogućnosti, Novi Sad je ušao najuži krug za tu prestižnu titulu.

 

Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo, novosadskog PMF-a uzima značajno učešće u organizaciji i programu Sajma – studenti volonteri učestvuju u svim segmentima organizacije što je izuzetna praksa za predmet Event menadžment, a drugi dan manifestacije, u SKC „FABRIKA“, organizatori su panel diskusije ,,Omladinske prestonice Evrope kao model brendiranja destinacije“ sa centralnim temama: razvoj i promocija omladinskog turizma, spona mladih, kreativne industrije i turizma, Novi Sad - kandidat za Evropsku prestonicu mladih 2018. godine. Takođe, PMF, kao jedana od najinteresntnijih obrazovnih institucija u regionu, predstaviće se zanimljivim hemijskim eksperimentima i radionicama, a planiran je i gastro-šou.


Dođite i budite deo sjajne atmosfere i uživajte u odličnom programu!

 

Više informacija na Youth Fair Novi Sad i https://www.facebook.com/events/500640336750060/