Humanitarne večeri

SAD ZNATE ŠTA ĆETE RADITI U FEBRUARU – “VREME JE ZA VINO” I “VEČE SA DRAKULOM”

 

Već više od 10 godina, studenti III godine hotelijerstva, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a u Novom Sadu, u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, organizuju humanitarne tematske večeri.

 

Pred nama su i ove zime dva humanitarna projekta:


     Prvog februara, u susret Danu vina i ljubavi, svi ljubitelji vina moći će da uživaju u degustaciji izabranih vina koje će prezentovati somelijeri iz Udruženja somelijera Srbije, kao i kulturno-zabavnom programu uz osvrt na istorijat i nastanak vinarstva u Srbiji, a sve u okviru manifestacije – IT’S WINE O’CLOCK!

 

Ulaznicu po ceni od 800,00 dinara možete obezbediti putem broja 069/630329 u periodu od 16 do 20h svakog dana (Ana Savić).


Sva sredstva biće donirana udruženju "Plavo Srce 021" (http://www.plavosrce.org/) za pomoć deci i roditeljima dece obolele od dijabetesa.


Čekamo Vas u Master centru Novosadskog sajma, 1. februara u 20.00 sati.


      “Veče sa DRAKULOM”, intrigantan je naziv drugog humanitarnog događaja koji se planira u saradnji sa ambasadom Rumunije, 7. februara sa početkom u 20.00 sati u restoranu Ribarac na Ribarskom ostrvu. Obožavaoci čuvenog Grofa Drakule moći će iz njegovog ugla da dožive povezanost rumunskih mitova sa istorijom. Pozvani su svi ljubitelji geografije i istorije, kao i oni koji su zainteresovani da prođu sa nama kroz tradicionalno prijateljstvo Srbije i Rumunije i kulturno-umetnički program koji sadrži brojne prezentacije, zanimljive činjenice i informacije koje poseduje jedino poznati Grof.

 

Cena ulaznice za “Veče sa Drakulom” je 1000,00 dinara, a kontakt za rezervacije je 069/2671995 (Bernarda Dekić). 

 

      Humanitarni deo je posvećen udruženju roditelja prevremeno rodjene dece "Optimistik" iz Novog Sada. 

https://www.facebook.com/Udruzenje-roditelja-prevremeno-rodjene-dece-Optimistik-154810247964889/

     Do sada je organizovano blizu 40 sličnih projekata, a ukoliko želite da se podsetite detalja, evo gde možete: http://www.dgt.uns.ac.rs/page.php?41.