Svečana dodela nagrada najboljim studentima UNS

 Obaveštenje za studente koji primaju novčane nagrade:

 Studenti koji primaju novčanu nagradu, nagradu mogu podići u periodu OD 24. MAJA DO 31. OKTOBRA 2011. GODINE u FILIJALI VOJVOĐANSKE BANKE NA SPENS-U, SUTJESKA 3. Prilikom podizanja nagrade neophodno je poneti na uvid lični dokument (ličnu kartu).

 

 Novčane nagrade dodeljuju se za: Nagradu najbolji student Univerziteta, Nagradu za ostvareni uspeh u toku studiranja (izuzetna nagrada i nagrada) i Nagradu za ostvareni uspeh u prethodnom studiranju (izuzetna nagrada), Nagradu za vrhunske rezultate u umetnosti, Nagradu za vrhunske rezultate u sportu,  Nagradu "Saša Popović" i Nagradu "Mileva Maric Ajnštajn".

 

 Studentima koji primaju više nagrada za koje su predviđene i novčane nagrade, dodeljuje se samo jedna novčana nagrada i to za onu nagradu koja se studentu dodeljuje a za koju je predviđen najveći iznos, izuzev za Nagradu „Mileva Marić Ajnštajn“ i nagrade za vrhunske rezultate u sportu i u umetnosti koje se dodeljuju u novčanom iznosu bez obzira na druge novčane nagrade koje student prima. --