SLOVENAČKO VEČE

LEPOTA KOJA SE NE ODBIJA - ZANIMLJIVO HUMANITARNO VEČE

 

            U organizaciji studenata treće godine smera Menadžer u hotelijerstvu Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, a u okviru predmeta ,,Animacija i logistika u turizmu”, 15. maja 2014. godine organizuje se animatorsko tematsko veče pod nazivom ,,Lepota koja se ne odbija – Slovenija".

 

            Novosađani su već imali prilike da u proteklih pet godina, uživaju na 29 tematskih događaja (Mađarsko veče, Meksičko veče, Gipsy night, Irsko veče, Kubansko, Grčko, Francusko, Tursko, Indijsko veče, Vojvođansko veče, ...detaljnije na http://www.dgt.uns.ac.rs/page.php?41). Sva prikupljena sredstva namenjena su za kupovinu neophodnih stvari za opremanje i oplemenjivanje prostora Očnog odeljenja za decu u Kliničkom centru Vojvodine, dok će slatkiši i igračke koje gosti tradiciolano donose na samo veče biće uručeni štićenicima u Dečjoj sigurnoj kući u Novom Sadu.

 

            Cilj ove manifestacije je da zainteresovanima prikaže Sloveniju kao izuzetnu turističku destinaciju kroz celovečernji program koji je humanitarnog karaktera. Projekat je podržan od strane Ambasade Republike Slovenije u Srbiji i mnogobrojnih sponzora i donatora, a na samoj večeri uvaženi gost će biti i njegova Ekselencija Ambasador Republike Slovenije u Srbiji.

 

             Veče Slovenije " Lepota koja se ne odbija" je 15. maja u 20.00 sati u restoranu "Ribarac" na Ribarskom ostrvu.


Cena ulaznice je 1.000 RSD, a uključuje aperitiv, kompletnu večeru sa predjelom, glavnim jelom i dezertom.

 

Ulaznice mogu da se rezervišu putem telefona, kontakt osoba je Aleksa Dević, 063/381-178.