SEMINAR ODRŽIVOG RAZVOJA

Četvrti put za redom studentska organizacija AIESEC organizuje projekat “Odgovorni mladi, održiva budućnost” sa ciljem približavanja tematike održivog razvoja mladima i njihovom animiranju ne bi li i sami uticali na probleme održivosti naše zemlje.

 

Ovo je prilika da stekneš praktično iskustvo iz projektnog menadžmenta, saznaš sve o održivom razvoju i stekneš neke nove prijatelje. Praktikanti iz inostranstva zajedno sa članovima AIESEC tima držace različite vrste edukacija, namenjene sagledavanju šire slike  problema lokalne zajednice koje smo svi mi deo i načinima rešavanja tih problema. Jedan od njih je definitivno zelena gradnja, održiva priroda ili radne prakse – održiva arhitektura, zelene tehnologijeobnovljiva energija.

 

Teme ovogodišnjeg konkursa su  “Utičem na održivost životne sredine”, “Utičem na održivost društva” i “Utičem na održivost ekonomije” Konkurs projektnih ideja otvoren je. do 15. marta 2012. u 18 časova. Do kraja marta objavićemo najbolje projekte.

 

Dođi na seminar i saznaj više o održivosti, nauči kako da napišeš dobar projekat  i kako da baš tvoj projekat bude uspešan na konkursu!

 

Više informacija na sajtu http://odrzivimladi.org.rs

I na našoj facebook strani http://www.facebook.com/odrzivimladi