Međunarodna konferencija i poslovni susreti „Razvoj i finansiranje kreativnih industrija“ u Novom Sadu

CRINSS konferencija je Druga Međunarodna konferencija koja će se održati 12. i 13. septembra, 2013. godine sa početkom u 12:00 časova, u Kulturnom centru Novog Sada, Katolička porta 5, u Novom Sadu u organizaciji Klastera kreativnih industrija Vojvodine i Evropske preduzetničke mreže.

 

Tema konferencije je Razvoj i finansiranje kreativnih industrija“ o uslovima za razvoj kreativnih industrija, programima za finansiranje kreativnih i kulturnih industrija, formiranju platforme za participaciju kreativnih industrija u lokalnim i regionalnim inicijativama, kandidaturi grada Novog Sada za Evropsku prestonicu kulture, s osvrtom na principe kulture sarađivanja i multidisciplinarnosti.

 

U okviru konferencije biće organizovano finale nacionalnog takmičenja „Kreativni biznis kup Srbije“ za najbolji biznis plan iz kreativnih industrija. Konferenciju će obogatiti „Kreativna Srbija 2013“- Biznis revija uspešnih primera iz kreativnih industrija, a međunarodni karakter konferencije obeležiće godišnji sastanak predstavnika sektorske grupe za kreativne industrije Evropske preduzetničke mreže iz 20 zemalja EU koji će podeliti svoja iskustva učešćem na konferenciji i kroz b2b poslovne susrete otvoriti nove mogućnosti za saradnju.

 

Svoje prisustvo možete potvrditi registracijom na sajtu konferencije www.crinss.talkb2b.net/sr ili na sledeću e-mail adresu: info@kvik.rs.