SLOŽI SVOJU BUDUĆNOST NA SAJMU OBRAZOVANJA

   Sajam obrazovanja "PUTOKAZI" ove nedelje počinje na Novosadskom sajmu (28.02.-04.03.) i već po tradiciji, PMF za posetioce priprema novu magiju nauke.

 

   Ovogodišnji slogan PMF-a je SLOŽI SVOJU BUDUĆNOST, te će posetioci na štandu moći da slažu "puzzle" zajedno sa mladim naučnicima i istraživačima. Naravno, najbržima slede i nagrade.

           

   Departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo će predstaviti neobične prirodne pojave, atraktivne turističke destinacije i vrhunske gastronomske specijalitete, Departman za biologiju i ekologiju je stalno na zadatku razvijanja ljubavi prema nauci o životu, prema prirodi i živim bićima, Departman za fiziku pomaže oko razumevanja sveta oko nas... od čega je sastavljen, kako se kreće, kako se drži i povezuje, ...Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine nas uči da slažemo atome i molekule u najrazličitija jedinjenja neophodna za život, za industriju, za zaštitu životne sredine, a Departman za matematiku i informatiku nas upoznaje sa značajem ovih nauka koje su se uklopile u skoro svaki domen savremenog života i poslovanja.

           

   Ne sumnjamo da ćemo se i ove godine predivno družiti sa radoznalim i uvek znanja željnim posetiocima Putokaza.

PMF NA PUTOKAZIMA 2013 PMF NA PUTOKAZIMA 2013