Prezentacija "Upoznaj AIESEC"

 

Prihvati izazov, iskoristi mogućnosti.

Postani deo našeg tima

 

 

Lokalna kancelarija AIESEC u Novom Sadu, poziva sve zainteresovane studente da postanu članovi najveće studentske organizacije na svetu. Prijavljivanje se vrši putem sajta www.ns.aiesec.org.rs nakon čega sledi prezentacija “Upoznaj AIESEC” koja će se održati 21. marta u 19.30h na Ekonomskom fakultetu u učionici S1.

 

Studenti koji planiraju da ovo leto ostanu u Novom Sadu, će imati priliku da bolje upoznaju organizaciju, da saznaju kako se postaje član, kao i da čuju iskustva članova AIESEC-a. Kroz rad u timu, članovi imaju šansu da osmisle, vode i realizuju projekte na temu ekonomije, neformalnog obrazovanja, edukacije dece i jezika, kao i liderstva, sa namerom ostvarivanja zajedničkog cilja - odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj živimo. Članovi tima mogu da se usavrše u oblastima marketinga, odnosa sa javnošću, ljudskih resursa, informacionih tehnologija, prodaje i finansija, kao i osnovama biznisa i poslovanja.

 

Na prezentaciji će svi zainteresovani studenti moći da čuju više o programima volonterske prakse u nekoj od 113 zemalja AIESECa. Putem intenzivnog iskustva rada u internacionalnom timu, svi studenti koji odu na volontersku praksu imaju šansu da se osamostale, otkriju svoj potencijal i pomognu i unaprede lokalnu sredinu u kojoj se nalaze. Prezentacija je namenjena svima koji i želeli ili planiraju da provedu deo svog letnjeg raspusta negde u inostranstvu.

 

Sa više od 86000 članova na 2400 univerziteta u 113 zemalja sveta, AIESEC već 65 godina pomaže mladim ljudima da izgrade sebe kroz profesionalno usavršavanje, da snose odgovornost i preuzmu ulogu lidera u svom životu i sredini.

 

 

Za više informacija posetite www.ns.aiesec.org.rs  kao i zvanične facebook i twitter naloge.