POZIV ZA UČEŠĆE U DIJALOGU SA VISOKIM POLITIČKIM PREDSTAVNICIMA 4 NAJRAZVIJENIJE EVROPSKE REGIJE

OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE I MLADE ISTRAŽIVAČE UNIVERZITETA U NOVOM SADU

 

Pozivaju se svi zainteresovani studenti i  mladi istraživači da učestvuju u otvorenom dijalogu sa visokim političkim predstavnicima 4 najnaprednije evropske regije (4 motor regions for EU: Lombardija, Katalonija, Baden-Wurtemberg i Rhone-Alpes), koji ce se održati u utorak, 2. jula, od 9 do 11 časova u Svečanoj sali Rektorata.

U okviru Misije asocijacije 4 motor regions for EU na Univerzitetu u Novom Sadu, 2. jula održava se konferencija pod nazivom Regional Innovation Strategies/Smart Specialization (RIS3).  Konferencija je deo šireg događaja, koji se organizuje u saradnji sa Vladom APV, gde ce učestvovati visoki politički predstavnici 4 najnaprednija regiona Evropske Unije. Organizatori zajedno sa UNS-om ima veliku želju da organizuje otvoren dijalog naših studenata sa visokim predstavnicima navedenih regija. Ovo je jedinstvena prilika u kojoj bi naši najaktivniji studenti imali priliku da postavljaju pitanja i diskutuju sa visokim političkim predstavnicima najnaprednijih evropskih regija na različite teme, koji su pokazali interes da svoja iskustva nesebično podele sa mladima iz naše sredine.

Agendu događaja možete preuzeti preko linka:

http://storage.arm.uns.ac.rs/mail/20130624-4MProgrammeRIS3NoviSadJuly13_(3).docMolim sve zainteresovane da se prijave na radionicu najkasnije do sutra, 25. juna do 12h na mail: sanja.gantar@uns.ac.rs ili na telefone: 021 485 2041,  063 104 64 87