PREDAVANJE O BRENDIRANJU - JOHN SUDHIR HORO

Čuveni guru brendiranja destinacija g. JOHN SUDHIR HORO kreator još čuvenije kampanje "INCREDIBLE INDIA", održaće 6. oktobra 2014. predavanje na PMF-u. Zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa EXIT FONDACIJOM, Departman za geografija, turizam i hotelijerstvo, na početku nove školske godine, organizuje ovo zanimljivo predavanje za sve studente i one koje ova tema zanima. Naime, u sklopu svoje posete Srbiji i učešća na BDW 2014., PMF ima čast da ugosti Johna Sudhir Horoa iz Nju Delhija.


Predavanje je 6. oktobra 2014. godine (ponedeljak), u Amfiteatru “Mihajlo Pupin”, Trg Dositeja Obradovića 4, sa početkom u 12.00 sati.

 

John Sudhir Horo jeste jedan od najvećih svetskih stručnjaka iz oblasti nacionalnog i turističkog brendiranja i projekata javne diplomatije. Između ostalog, on i njegov tim su "zaslužni" za čuvenu kampanju "Incredible India" koja je proglašena za najbolju kampanju za nacionalno turističko brendiranje na svetu na svetskom ekonomskom forumu u Davosu 2006. godine.

Sa uvaženim gostom EXIT FONDACIJA je razvila program javne diplomatije INDIASERBIA koji treba da poveže narode obe zemlje na jedan originalan i inovativan način. Više info o programu možete videti na: indiaserbia.comhttps://www.facebook.com/INDIASERBIA

 

Ovo će biti prilika da predstavimo program INDIASERBIA, kroz jedno predavanje na kome bi i predstavnici Exit fondacije iz drugog ugla promovisali aktivnosti koje rade na promociji i brendiranju Srbije kroz novoosnovanu organizaciju BRAND SERBIA.