HUMANITARNE VEČERI STUDENATA PMF-a

Studenti master studija Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, tradiciju nastavljaju i ove godine u okviru projekta  “Animacija u turizmu grada Novog Sada, te pripremaju izuzetno zanimljive i posećene humanitarne manifestacije koje se održavaju u februaru, na Ribarskom ostrvu.

 

Već 3. februara, održava se veče “Derani i snaše ‘ajd u provod na salaše”, a sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica, kao i donacije u slatkišima, školskom priboru, … namenjeni su Udruženju DEBRA - udrženju dece koja imaju buloznu epidermolizu ili “bolest leptira”.

Zatim, 6. februara, na program je “Viva Las Vegas!”, a sredstva i donacije idu Udruženju  NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka).

 

U proteklih šest godina, organizovano je oko 30 večeri (Mađarsko veče, Meksičko veče, Gipsy night, Irsko veče, Kubansko, Grčko, Francusko, Tursko, Indijsko veče, Vojvođansko veče ...) i skupljeno više od 60.000 eura, jer poenta ovih dešavanja jeste u humanitarnom karakteru - gosti donose poklone - školski pribor, odeću, sredstva za higijenu, slatkiše, igračke za decu kojima je potrebna pomoć i sva ta prikupljena sredstva se predaju odabranim institucijama i fizičkim licima za lečenje i poboljšanje kvaliteta života.

 

Cena ulaznice je 1000 dinara. Više informacija na 066 408 988 Trišić Strahinja.