GASTRONOMI IZ ITALIJE NA PMF-u

U goste PMF-u, tačnije, Katedri za gastronomiju dolaze direktor jedne od najpoznatijih kulinarskih akademija u svetu „Scuola di Arte Culinaria Cordon Bleu“ iz Firence, Danielle Bagani i Executiv Chef Ljubica Komlenić, najuspešniji trener italijanskog juniorskog i seniorskog nacionalnog kulinarskog tima.

 

Veliko je zadovoljstvo, ali i obaveza biti domaćin ovako cenjenim stručnjacima u gastronomskom svetu, koji će upravo našim studentima modula gastronomija održati stručna predavanja. Danielle Bagani lično će uručiti sertifikate o uspešno završenoj stručnoj praksi studentima našeg Departmana koji su ovog leta radili praksu u Italiji na poziv Ljubice Komlenić i podeliti sa njima svoja gastronomska iskustva pričajući o školi, treniranju timova, gastronomiji Italije i savremenim trendovima u gastronomiji.

Ovo će biti prilika da se predstave i uspesi naših studenata na nedavno održanom Baklanskom kulinarskom kupu.

 

Stručno predavanje gostiju iz Italije je sutra, 29.oktobra u 12 sati, u Sali 1 na  Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo.