Predavanje profesora sa Šangajskog univerziteta

Prof. dr Xu Ming sa Donghua Univerziteta u Šangaju u petak, 31. oktobra 2014. godine, sa početkom u 9 časova u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka održaće predavanje na temu „CHINESE BUSINESS AND CULTURE“.

 

Na ovom interesantnom predavanju imaćete priliku da saznate zašto je NR Kina jedna od najrazvijenijih ekonomija sveta, koja je tajna uspeha kineskog naroda i zašto je važno poznavati kinesku kulturu ukoliko želite da poslujete sa Kinezima?

 

O predavaču

 

Xu Ming je redovni profesor na Donghua Univerzitetu i izvršni direktor Instituta za menadžment Glorious Sun, u Šangaju, NR Kini. Karijeru je započeo pre 20 godina kao ekspert za upravljanje kvalitetom, da bi u poslednjih nekoliko godina postao vrsni stručnjak za upravljanje uslugama. Profesor Xu Ming je pionir u oblasti inovacija u uslužnom sektoru u Kini, a njegova sadašnja istraživanja usmerena su ka izvođenju principa i klasifikaciji uslužnih inovacija. Od 2012. godine, prof. dr Xu Ming je i gostujući predavač na Fakultetu tehničkih nauka, na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment.