DAN OTVORENIH VRATA "DOĐI, VIDI, STUDIRAJ"

U SUBOTU, 22. OKTOBRA - “DOĐI, VIDI, STUDIRAJ“, OD 11 DO 14 ČASOVA!

 

Fakultet tehničkih nauka i Prirodno–matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu!!!

 

U okviru ove jedinstvene manifestacije maturanti i budući studenti imaće priliku da posete laboratorije, istraživačke kabinete, učestvuju u radionicama i naučnim eksperimentima, popiju kafu sa akademcima i poslušaju naučno-popularno predavanje.  Maturanti će na Otvorenom danu „Dođi, vidi i studiraj“ imati priliku da pored edukativnog dela, takođe učestvuju u neformalnom druženju sa profesorima, asistentima, istraživačima i studentima koji će im dati odgovore na sva pitanja vezano za njihovo buduće studiranje.

Ovakvi događaji se tradicionalno organizuju u okviru Univerziteta u Novom Sadu kako bi maturanti, a budući studenti imali priliku da se na vreme upoznaju sa studentskim životom. 

 

PMF predstavlja zanimanja koja su perspektivna i kojima diplomirani studenti mogu da se bave nakon zavrsetka studija. U holu “Plave zgrade” će biti postavljene radionice iz biologije, ekologije, hemije, biohemije, zaštite životne sredina, geografije, fizike, matematike i informatike, a organizovaćemo i šetnju po laboratorijama i istraživačkim kabinetima. Upoznajte mlade naučnike i istraživače, učestvujte u naučnim eksperimentima!