Digital world-bring IT on!

Prijavite se na 7. međunarodni akademski  kurs ‘digital world-bring IT on!’

Prijave do 7. maja 2013. godine.

 

Lokalna BEST grupa Novi Sad traži 4 studenta Univerziteta u Novom  Sadu koji će predstavljati domaće učesnike akademskog seminara ‘digital world-bring IT on!’ koji se održava od 13.05. do 17. 05. tekuće godine. Ovo je jedinstvna prilika da se, za 5 radnih dana, stekne osnovno znanje o socijalnim mrežama, veštačkoj inteligenciji, generatorima koda, istoriji kriptografije i android programiranju.
Nakon odslušanih predavanja, koja će biti odžana na engleskom jeziku stiče se sertifikat odobren od strane Univerziteta. Odlična prilika da upotpunite svoj CV i steknite neprocenjivo iskustvo rada u internacionalnom timu sa još 22 studenta iz 15 različitih evropskih univerziteta!

Možete se prijaviti na digitalworld.best@gmail.com slanjem CV-a i motivacionog pisma sa kraćim obrazloženjem zašto ste upravo Vi jedan od 4 studenta Unverziteta u Novom Sadu kojem se pruža ova prilika!

Više informacija o samom seminaru i studentskoj organizaciji BEST možete pronaći na našoj oficijalnoj stranici http://www.bestns.org.rs/course/