„Dokaži se 100%!“

Podnošenje aplikacija je putem e-mail adrese csuniversity_award@bancaintesa.rs na koju je potrebno poslati popunjen prijavni formular, biografiju, pismo preporuke profesora i motivaciono pismo. Formular za prijavu i dodatne informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Banke www.bancaintesa.rs i Facebook fan strani projekta www.facebook.com/dokazise100posto, gde je omogućeno i online prijavljivanje.

 

Studentski konkurs „Dokaži se 100%!“ predstavlja nadmetanje 12 talentovanih mladih ljudi, podeljenih u 6 takmičarskih timova, u izradi rešenja na zadate probleme iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata. Selekciju kandidata će uraditi Sektor za ljudske resurse Banca Intesa, a svakoj ekipi će tokom izrade projekta biti dodeljen mentor.

 

Tokom juna, stučna komisija na projektu sastavljena od predstavnika Banca Intesa, Intesa Sanpaolo i akademskih ustanova, proglasiće pobednički tim koji će predstavljati Srbiju na finalnom takmičenju Divizije internacionalnih banaka članica ISP grupe u Italiji.

 

Pobednike konkursa u Srbiji Banca Intesa će nagraditi novčanim stipedijama u iznosu od 1.000 evra po članu tima i stručnim usavršavanjem u banci, dok je za članove drugoplasiranog tima predviđena nagrada u visini od 700 evra. Ostalih osam učesnika će za angažovanje na projektu dobiti po 300 evra, a Banka će svim polaznicima konkursa uručiti Intesa Sanpaolo sertfikate.

 

Dvoje studenata koji na finalnom takmičenju u Italiji osvoje prvo mesto očekuje stručna praksa u sedištu Intesa Sanpaolo grupe ili novčana nagrada u iznosu od 1.500 evra, po osobi.