Akademski seminar ,,Meet the POLYMER, explore the power of NANOS”

Udruženje studenata tehnike Evrope- BEST (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada od 11. do 19. maja 2014. godine, organizuje 8. po redu međunarodni akademski seminar na temu polimernih nanokompozita. Projekat je od izuzetnog značaja za Univerzitet u Novom Sadu, kao i grad Novi Sad i Srbiju.

 

Akademski seminar se organizuje u saradnji sa Tehnološkim fakultetom, Univerziteta u Novom Sadu. Predavanja će voditi tim eminentnih stručnjaka sa katedre za inženjerstvo materijala, u organizaciji sa profesorima dr Jonjaua Ranogajec i dr Brankom Pilić. Sva predavanja će se biti na engleskom jeziku. Učesnici će imati prilike da se kroz teorijski, praktičan rad u laboratoriji i organizovanu terensku nastavu upoznaju sa polimernim nanokompozitima i njihovom primenom.

 

Devetodnevni događaj pod nazivom ,,Meet the POLYMER, explore the power of NANOS” je internacionalnog karaktera- učestvuje 22 strana studenta sa 19 evropskih univerziteta, kao i 2 studenta Univerziteta u Novom Sadu.

 

U toku su prijave za domaće učesnike, prijava je otvorena do 18. aprila 2014. Domaći učesnici ne plaćaju participaciju. Formular za prijavu za seminar kao i više informacija možete naći na internet sajtu akademskog seminara: http://bestns.org.rs/course2014/course/ za dodatne informacije, kontakt e-mail adresa je: novisad@best.eu.org.