Virtuelni sajam karijere i znanja: saznajte sve o mogućnostima studiranja u Francuskoj iz vašeg doma!

 

 

 

 

Četvrtu godinu zaredom, Campus France i Francuski institut učestvuju na regionalnom virtuelnom sajmu organizovanom pod pokroviteljstvom portala Infostud u cilju promovisanja visokog školstva.

 

Ovaj sajam omogućiće studentima da dobiju brojne informacije o različitim mogućnostima za studiranje, univerzitetskim razmenama za koje mogu da se prijave u Francuskoj kao i o zapošljavanju u francuskim firmama. Tokom nedelju dana, posetioci virtuelnog sajma imaće priliku da se 24 sata dnevno informišu o studijama u Francuskoj, francusko-srpskim diplomama, o mogućnostima finansiranja studija u Francuskoj itd. Svakodnevno će biti organizovani interaktivni chat-ovi, a dva člana ekipe iz Francuskog instituta odgovaraće uživo na sva pitanja!

 

Predstavnik agencije Campus France u Beogradu pruža tokom cele godine, u okviru medijateke Francuskog instituta, sve informacije mladima koji žele podrobnije da se obaveste o mogućnostima studiranja ili istraživačkog rada u Francuskoj.

 

NB : Campus France je francuska agencija čiji je cilj promovisanje visokog školstva u Francuskoj. 

 

Zakazivanje sastanaka: sandra.elezovic@institutfrancais.rs, tel: 011/302 36 57.

 

 

Za sve one koji žele da znaju više o mogućnostima studiranja u Francuskoj:


Od 16. do 23. oktobra 2013. godine na vebsajtu www.dankarijera.com održaće se Virtualni dani karijera i znanja na kom učestvuju Francuski Institut i agencija Campus France.

 

Na sajtu možete pronaći: 

 

- informacije o studijama u Francuskoj, francusko-srpskim diplomama i stipendijama koje dodeljuje Campus France

- video zapise

- virtualne brošure

- online chat 

 

Dodatne informacije možete naći u prilozima i na sajtu: 

http://www.serbie.campusfrance.org/node/211938

 

Uživajte u poseti!