CENTRIRAJ KARIJERU - Univerzitet u Novom Sadu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata od 19. do 30. maja 2014.

CENTRIRAJ KARIJERU!

 

Univerzitet u Novom Sadu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, organizuje od 19. do 30. maja 2014. godine dogadjaj pod nazivom Centriraj karijeru.

Cilj ovog dogadjaja je da se studentima i diplomcima Univerziteta u Novom Sadu pruze karijerne edukacije van formalnog obrazovanja i na taj nacin unaprede njihova znanja, vestine i sposobnosti radi bolje pripreme za trziste rada.

 

Dogadjaj je podeljen na tri dela: Dan otvorenih vrata Univerzitetskog centra za razvoj karijere (19.maja), Nedelja radionica (19- 23. maja) i Predavanja poslodavaca (26

- 30. maja). Edukacije su besplate.

 

Dan otvorenih vrata Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata je namenjen studentima i mladim diplomcima Univerziteta u Novom Sadu koji zele da se blize upoznaju sa njegovim uslugama. Studenti ce u ponedeljak 19. maja 2014. godine u periodu 13–16 casova u prostorijama Centra, Dr Ilije Djuricica 3 (u okviru studentskog Doma „Slobodan Bajic“) moci da prodju kroz test profesionalnih opredeljenja i da dobiju odgovarajucu interpretaciju rezultata, obave konsultacije i dobiju povratne informacije na napisan CV i motivaciono pismo i pripreme se za buduci poslovni intervju pomocu softvera koji simulira razgovor izmedju kandidata i poslodavca. Za ove usluge nije potrebna prijava.

 

Nedelja radionica se odvija u periodu 19- 23. maja.

 

Pozivamo zainteresovane studente i diplomce da se prijave na neku od radionica.

Radionice ce biti odrzane u novoj Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Djindjica 1).

Predavanja poslodavaca se odvijaju u periodu 26-30.05 maja, a naknadno ce biti postavljene infomacije o terminima i temama.