Seminar YES!+

YES!+ SEMINAR ZA STUDENTE

 

 YES!+ seminarima za studente se već godinama dešavaju u okviru programa međunarodne The ART of LIVING fondacije u mnogim zemljama u svetu.

Ovaj program je uticao na živote desetina hiljada mladih širom sveta i  redovno se sprovodi na više od 100 najprestižnijih univerziteta (Harvard, MIT, Stenford, Oxford, Boston, Kolumbija, Berkli...) Seminar se organizuje u saradnji sa Unijom studenata Vojvodine i Novog Sada i mnogim drugim organizacijama za mlade. Fondacija od 2007. godine ima zvaničnu podršku za rad od Sekretarijata za obrazovanje i kulturu Vojvodine.

YES!+ je specijalni seminar za studente.  Neki aspekti su:     * Fizički - zabavne i energične vežbe, moćne anti - stres tehnike disanja...     * Psihički - praktične tehnike za poboljšanje memorije i fokus uma     * Društveni - procesi za razvoj strategije rešavanja problema, socijalnih veština, interaktivni procesi za razvoj liderskih znanja, timski rad, rešavanje konflikata...     * Emocionalni - inovativne igre i grupne diskusije dizajnirane da povećaju samopouzdanje, unutrašnju snagu i vedrinu duha.

YES!+ će se održati od 4. do 8. aprila u Novom Sadu na Fakultetu za poslovne i pravne studije, Bulevar Oslobođenja 76, svakodnevno od 18h do 21h za prvih 100 prijavljenih, zbog raspoloživog kapaciteta prostora.

Zainteresovani se mogu prijaviti na: ticinica@gmail.com ili irenapaunovich@gmail.com.