MEĐUNARODNI SERTIFIKATI LONDONSKE PRIVREDNE KOMORE (LCCI)

Obaveštavamo kandidate koji su izašli u APRILSKOM ROKU na polaganje ispita English for Business Level 2  da su svi položili sa najvišom ocenom (Pass with Distinction) i dobili sertifikat za viši nivo CEF B2. Čestitamo!

 

Kandidati sertifikate mogu podići u Kabinetu za strane jezike kod mr Dragane Vuković Vojnović u vreme konsultacija, a posle 30. juna kod mr Ljiljane Knežević na biologiji.

 

Sledeći ciklus pripremnih kurseva i polaganja LCCI ispita počinje u oktobru 2011. Pitanja i prijave putem mail-a: dragana.vukovic.vojnovic©dgt.uns.ac.rs

 

CENTAR ZA STRANE JEZIKE STRUKE organizuje redovne pripremne kurseve i redovna polaganje za sticanje međunarodnih sertifikata o znanju engleskog jezika za turizam - WEFT (Written English for Tourism) i SEFT (Spoken English for Tourism), koje dodeljuje Ispitni odbor Londonske privredne komore (LCCI), kao i sertifikata ENGLISH FOR BUSINESS, takođe deo LCCI grupe ispita.

 

Sledeći ciklus pripremnih kurseva i polaganja LCCI ispita počinje u oktobru 2011.

 

Pitanja i prijave putem mail-a: dragana.vukovic.vojnovic©dgt.uns.ac.rs

 

Detalje o svim LCCI sertifikatima koji su dostupni u našoj zemlji možete dobiti preko linka http://www.lccibalkans.net

 

Centar organizuje i druge kurseve jezika u skladu sa interesovanjem studenata.U Centru možete dobiti informacije o međunarodnim diplomama iz engleskog jezika (TOEFL, IELTS, CAMBRIDGE EXAMS) i drugih jezika, kao i usluge sudskog tumača sa pečatom.

 

mr Dragana Vuković Vojnović, rukovodilac Centra

lcci lcci