APEL ZA POMOĆ

Poštovani,

Zovem se Branko Grbić. Imam 35 godina, oženjen sam i imam ćerkicu od 2 godine. Završio sam Prirodno matematički fakultet u Novom Sadu i spremam se za odbranu magistarskog rada.

U julu prošle godine mi je dijagnostikovana akutna... mijeloidna leukemija (AML). Do sada sam bio na lečenju u Kliničkom centru u Novom Sadu i Klinici “San Camillo Forlanini” u Rimu.

Nažalost, dosadašnje terapije nisu dale rezultata, tj. bolest se nakon uspešno završenog početnog ciklusa hemioterapije (bio sam u statusu reemisije krajem 2011), povratila u martu 2012 godine. Nakon toga su pokušane dve hemioterapije (jedna u Novom Sadu, a nakon toga i u Rimu) koje nisu dale rezultate. (Sažetak svih do sada primenjenih medicinskih tretmana na srpskom jeziku dostupan). Trenutno se nalazim u Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

Pošto u Republici Srbiji ne postoji terapija koju bi mogao da primim, u potrazi za klinikom na kojoj bi mogli da nastavimo lečenje, tj. na kojoj bi mogla da se izvrši transplantacija koštane srži, došli smo do Univerzitetske klinike u gradu Ulmu u Nemačkoj.
Ova renomirana institucija je spremna da ga prihvati da nastavi terapiju, međutim inicijalni troškovi lečenja iznose oko 200.000€, koje je neophodno uplatiti na račun klinike pre odlaska u Nemačku.

Obzirom da moja porodica i ja uz pomoć rodbine, prijatelja i kolega, nismo u mogućnosti da sakupimo tako veliku sumu, ovim putem se obraćam Vama i Vašoj kompaniji sa MOLBOM ZA POMOĆ u prikupljanju finansijskih sredstava. Imajući u vidu trenutne medicinske nalaze, brzina započinjanja nove terapije je ključna u ovom trenutku, tako da ste mi vi preostali kao poslednja nada u nastojanju da obezbedimo odlazak na lečenje u Nemačku.

U očekivanju Vašeg brzog odgovora, i u nadi da mi možete izaći u susret, srdačno Vas pozdravljam

Branko Grbić

Kontakt:
Slobodan Grbić
064/8367-397

Račun za uplatu sredstava u Komercijalnoj banci:
205-9011004712298-24