Studentska služba

VAŽNO OBAVEŠTENJE


Zbog radova oko proširenja i renoviranja prostorija studentske službe, radiće se po izmenjenom režimu i u prostoriji br. 9. (prizemlje). Mole se studenti da poštuju radno vreme službe od 11-13 časova i ne ulaze bez poziva u kancelariju. Izmenjen režim rada se primenjuje od 17.02.2017. godine.


 

Šalteri studentske službe rade od 11 do 13 časova izuzev u vreme upisa i overe semestra kada će radno vreme biti produženo do 14 časova.

Ž.R.  840-1711666-19

poziv na broj za dekanat: 27 6 943


Prilikom upisa na fakultet svaki student dobija svoj lični poziv na broj koji koristi za sve uplate tokom  studiranja. Poziv na broj se menja prilikom upisa master i doktorskih studija. VAŽNO!


Studentski web servis !

 

Ankete !

Obavezno popuniti sve ankete. Urađene ankete su uslov za overu semestra!wp_20150911_13_18_49_pro.jpg

 

VAŽNO!


Studenti su dužni da izmire svoje finansijske obaveze na vreme kako bi uspešno izvršili prijavu ispita, upis godine, overu semestra, ispis ili prijavu diplomskog rada. Uplate izvršiti nekoliko dana pre podnošenja bilo kog zahteva kako bi se uplaćeni novac na vreme prikazao na finansijskoj kartici studenta. Studentska služba ne zadržava uplatnice niti je u mogućnosti da ih evidentira. Za uplate koje iz bilo kog razloga nisu vidljive studentskoj službi, potrebno je obratiti se računovodstvu fakulteta.


 

Obaveštavaju se studenti da sve obaveze koje imaju na fakultetu a vezane su za studentsku službu obavljaju u radno vreme šaltera od 11- 13 časova svakog radnog dana ili od 11-14 časova u vreme upisa i overe semestra.

 

Molimo studente da ne ulaze u službene prostorije bez poziva!!!

 

Svako neprimereno ponašanje, vređanje i ometanje službenika u radu biće sankcionisano pravilnikom o disciplinskoj odgovornosti studenata.